Nienke Prein, expert in ASMR hoofdmassages

Workshops

Voor iedereen die een unieke workshop op maat wil!

Nienke Prein, expert in ASMR hoofdmassages

Workshops

Voor iedereen die een unieke workshop op maat wil!

100%

Uniek in Nederland

100%

Opvallen in de branche

100%

Enthousiaste deelnemers

Workshops op maat

Ben je op zoek naar een vernieuwende en boeiende workshop voor jouw school of academie? Dan zijn onze workshops precies wat je zoekt! Tijdens onze workshops krijgen de deelnemers een unieke ervaring en maken ze kennis met het fascinerende ASMR Head Spa concept. Een trend die steeds meer erkenning krijgt voor zijn ontspannende en therapeutische effecten.

Waarom zou je voor onze workshops kiezen?

 • Uniek in Nederland
  Krijg een inkijkje in de enige academy in Nederland, onder leiding van Nienke Prein, waar ASMR Hoofdmassages worden omarmd als een uniek concept voor ontspanning en welzijn. Laat jouw deelnemers out of the box gaan en hun grenzen van ontspanning verleggen.

 • Trending
  YouTube en TikTok staan vol met miljoenen video's van ASMR, ontdek hoe wij dit om hebben gezet naar een gouden combi van ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken.

 • Verkenning van ASMR
  Onze workshop laat deelnemers laagdrempelig en vooral praktisch kennis maken met ASMR triggers, waarbij ze ook een stukje theorie leren over de werking en herkomst van ASMR.

 • Praktische toepassing
  Deelnemers krijgen de kans om zelf te ervaren hoe ASMR Hoofdmassages werken en leren hoe ze deze exclusieve technieken kunnen toepassen om rust en ontspanning te bevorderen. Door middel van hands-on oefeningen leren ze de kunst van het geven én ontvangen van deze unieke hoofdmassages.

 • Gekwalificeerde begeleiding
  Ons ervaren team bestaat uit experts op het gebied van ASMR Hoofdmassages en zijn toegewijd aan het leveren van een hoogwaardige leerervaring. Ze staan klaar om de deelnemers te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze workshop waar plezier en ontspanning hand in hand gaan.

Klaar om jouw deelnemers kennis te laten maken met het exclusieve en unieke ASMR Hoofdmassages concept? Neem vandaag nog contact met ons op, dan maken we een workshop op maat waarover de deelnemers nog weken napraten. Zowel voor grote als kleinere groepen. Denk aan studenten op een ROC van de kappers- en schoonheidsspecialisten opleidingen tot aan bijscholing voor diverse salon eigenaresses, reiki therapeuten, masseuses of head spa owners.

Contact op nemen


Wat zijn ASMR Hoofdmassages?


Bij een ASMR Hoofdmassage worden verschillende ASMR triggers gecombineerd met hoofdmassage technieken. De nadruk ligt op rustig en zacht masseren. Het gevolg is dat de klant volledig zen de salon verlaat. Elke sessie heeft zijn eigen focus en zorgen voor diepe ontspanning, even alles kunnen loslaten en genieten van het moment.

ASMR is een tintelend en rustgevend gevoel wat je door je hele lichaam kunt voelen. De afkorting staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Dit is de wetenschappelijke term voor een ontspannende reactie die gevoeld kan worden bij bepaalde geluiden, geuren of aanrakingen. Oftewel: ASMR tingles! Benieuwd naar hoe het concept er in de praktijk uit ziet? Kijk hieronder de preview video!


Afbeelding van het logo van het Nova college in Haarlem

"Deze workshops waren  uniek en onderscheidend. De deelnemers waren vooraf al geïnteresseerd en deden actief mee. De combi van praktisch skills trainen en verduidelijking met een pakkende presentatie was spot on. Het  enthousiasme en  de professionaliteit spatte eraf."

- ROC Nova college Haarlem

Contact

Voor meer informatie over onze exclusieve workshops en hoe deze een toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw school of academie, neem alsjeblieft contact met ons op via info@asmrhoofdmassagse.nl of bel naar 06 - 23555331. We kijken ernaar uit om samen te werken!

Eigenaresse van een salon en een Academy
Logo
Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa