Afbeelding van podcast

De podcast die ondernemers in de beauty en wellness branche inspireert

Find out why.


null

"Zoveel herkenning en inspiratie, dit was precies wat ik zocht."

Podcast afbeelding

De podcast

Nienke Prein | Expert in ASMR Hoofdmassages


Wil je meer weten over mijn reis als ondernemer en heb je interesse in de Salon & de Academy? Dan is dit de podcast voor jou! Abonneer je gratis en laat je inspireren!

Uitgelichte Episodes

#1 Het ontstaan van ASMR Hoofdmassages

In deze podcast deel ik hoe het ASMR Head Spa concept is ontstaan. Van het allereerste kleine idee tot het lopen van zowel de salon als de academy! Dit is mijn antwoord op de meest gestelde vraag: 'Hoe ben je tot het idee gekomen?'

#8 ASMR is voor gekkies?

In deze aflevering sta ik stil bij het taboe waarin ASMR nog vaak ligt. Veel mensen vinden ASMR raar en snappen niet hoe je hierbij kunt ontspannen. En dat is ok, toch?! Ontdek of jouw beeld veranderd over ASMR tijdens het luisteren van deze podcast.


#9 Passie, voldoening en energie! Het verhaal van Eva

In deze podcast interview ik Eva, een collega ASMR Hoofdmassages expert. Vanaf de 1e minuut dat ze mijn salon ontdekte ontstond er een ongeremd fantastisch enthousiasme. Zónder massage ervaring startte ze zodra het kon VOL vertrouwen met trainen binnen de ASMR Hoofdmassages Academy. Hoor hier haar ervaringen! 


#15 Groeipijn hoort erbij!

In deze podcast heb ik het over groeipijn. Een fenomeen wat heel normaal is en hoort bij expanden, groeien en verandering behalen! Als ondernemer of als ondernemer to be. Ik neem je mee in mijn eigen groeipijnen en hoe ik hier mee deal.


#19 Het effect van ASMR

In deze podcast deel ik wat de effecten kunnen zijn van ASMR. 1 ding is overduidelijk, ASMR zorgt voor diepe ontspanning! Luister hier naar de unieke reacties die je klanten kunnen voelen als je ASMR toepast.
Eigenaresse van een salon en een Academy
Logo
Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa