Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa

Expert trainingen

Leer een volledige unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassage naar keuze!

Bekijk de trainingen
Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa

Expert trainingen

Leer een volledige unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassage naar keuze!

Bekijk de trainingen

100%

Uniek in Nederland

100%

Ontspannen klanten in jouw salon

100%

Kans op meer passie & voldoening in je werk

Dé training die jou een complete ASMR Hoofdmassage leert!

Leer hoe je jouw klanten ultiem laat ontspannen terwijl je ASMR triggers en Hoofdmassage technieken combineert in een unieke sessie. Waarmee jij als saloneigenaresse opvalt in deze mooie branche en je jouw omzet, klantenbestand en werkplezier direct ziet en voelt groeien.

Expert training

 • Uniek in Nederland
 • Voor women - only
 • Ongekend populair concept
 • Praktisch, duidelijk en volledig
 • Keuze uit 3 verschillende sessies


Inhoud

 • Start met een train je skills dag: leer door te ervaren én te doen
 • Inclusief online leeromgeving met theorie, tools, video’s en oefeningen
 • Inclusief online community met mede deelnemers, live Q&A's en kooptips
 • Inclusief certificaat


Bonus

Heb je de sessie toegevoegd aan jouw aanbod? Dan maak ik gratis reclame voor je! Je komt met je naam en eigen website op de salonfinder pagina van de Academy!

Extra info

Het plannen van de train je skills dag waarmee jouw training start kan zodra je de training hebt gekocht. Ze vinden plaats op vrijdag of zaterdag van 9.30 - 16.00 uur.

Exclusief
De benodigde tools. Denk aan borstels en kammen, ASMR triggers, etherische oliën, massageolie en overige salon benodigdheden.  

Yes, dit wil ik!

It's time to change

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles!

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. En is dat spannend? HELL YES! Je bent nooit echt klaar VOOR een grote stap. Je moet ergens klaar MEE zijn. En dat ben je volledig met je huidige situatie. 


 • Je voelt dat de drang naar meer passie, voldoening en energie tijdens het werken groter is dan je angst.
 • Je wil graag een uniek aanbod aanbieden zonder dat je dit zelf helemaal moet gaan ontwikkelen en bedenken. In 1x een ijzersterk aanbod aanleren.
 • Je beseft je inmiddels ook dat je zelf dient te investeren in nieuwe kennis en skills. En je weet dat dit zich terug gaat verdienen. Die klanten komen wel.


De Academy is de enige in Nederland die het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept aanleert.

Ik geloof dat pure ontspanning behaalt wordt door de gouden combi van ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken. Met de focus op rustige en zachte aanrakingen waarbij er een mooie balans is tussen meer druk geven en weinig tot geen druk geven in de massages.

Waarbij het enige doel is om de klant volledig zen te laten vertrekken. Geen moeilijke anatomielessen of dure vakjargon. Geen spierknopen los masseren waarbij de klant 'even diep mag ademhalen'. Ontspannen zoals nooit te voren als hoofdresultaat.

Praktisch, duidelijk en uniek.


De expert trainingen starten met de train je skills dag, een kleinschalige praktijk dag die in het teken staat van zelf ervaren, nieuwe skills leren en praktisch aan de slag gaan. Ook krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waarin je diverse video's, heldere uitleg, handige tools en duidelijke oefeningen vindt. Zo kun je na de train je skills dag alles rustig nog eens doornemen. De online leeromgeving blijft in totaal een jaar toegankelijk.

Dit wil ik!

null

null

Wat zijn ASMR Hoofdmassages?


Bij een ASMR Hoofdmassage worden verschillende ASMR triggers gecombineerd met hoofdmassage technieken. De nadruk ligt op rustig en zacht masseren. Het gevolg is dat de klant volledig zen de salon verlaat. Elke sessie heeft zijn eigen focus en zorgen voor diepe ontspanning, even alles kunnen loslaten en genieten van het moment.

ASMR is een tintelend en rustgevend gevoel wat je door je hele lichaam kunt voelen. De afkorting staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Dit is de wetenschappelijke term voor een ontspannende reactie die gevoeld kan worden bij bepaalde geluiden, geuren of aanrakingen. Oftewel: ASMR tingles! Ongekend populair, wereldwijd!

Het effect van ASMR Hoofdmassages op klanten

De expert training is voor jou wanneer jij...

 • Overtuigd bent van het feit dat ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken een gouden combi zijn. Waarbij de klant ontspant door druk geven tijdens de massage + rustige en zachte aanrakingen. 
 • Een gedreven salon eigenaresse bent of een ambitieuze starter die een unieke ASMR Hoofdmassage wil gaan aanbieden in haar salon. Een exclusief aanbod mét bijbehorende groei in omzet.
LET'S GO 
 • Helemaal zin hebt in de luxe manier van leren waarbij je start met een train je skills dag én een online leeromgeving + community tot je beschikking krijgt.
Antwoord op veel gestelde vragen vind je hier!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Zo niet? Dan kun je nu nog terug.

Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij bent klaar voor een grote verandering. Tijd voor actie en je dromen en doelen waarmaken.
En daar hoef je echt geen jaar over te doen.

Je zit precies op de juiste plek.

Let's talk

Binnen 30 minuten weet jij concreet of je een expert training gaat volgen. We bespreken je onzekerheden, vragen en praktische vraagstukken. Ook bespreken we of jij en het ASMR Head Spa concept een match zijn. Dit gesprek is natuurlijk 100% vrijblijvend. 

Deze online matchcall is voor een gedreven saloneigenaresse of een ambitieuze starter die:

Enthousiast wordt van het ASMR Hoofdmassages concept. Zin heeft om nieuwe skills te leren. Uitkijkt naar een groeiende omzet. Direct wil starten.

En ben je al overtuigd van het willen volgen van de training? Start dan direct! In de actie stand en nieuwe skills leren!

Portret van Nienke Prein, expert in ASMR hoofdmassages

Hi, ik ben Nienke

Expert in ASMR Hoofdmassages.

In mijn salon in Rheden, vlakbij Arnhem bied ik unieke exclusieve ASMR Hoofdmassages aan. Inmiddels zijn al meer dan 3000 klanten uit heel Nederland enorm dankbaar dat deze vorm van ontspanning eindelijk live ervaren kan worden.

Ik vind dat ASMR en hoofdmassagetechnieken een gouden combi zijn. Dat de diepe ontspanning hierdoor ongekend is.

En in de Academy train ik mensen zoals jij om ook een expert te worden! Want exclusief ontspannen door ASMR Hoofdmassages word dé norm! Volkomen normaal, ongekend populair en waanzinnig vervullend om te geven.

Het ondernemen geeft mij passie en voldoening omdat het zó fijn is om ASMR Hoofdmassages te geven en nieuwe experts te trainen. Met die bijbehorende mooie omzet. Juist door mijzelf te onderscheiden en te richten op een exclusief en uniek aanbod. En die ervaring mét die omzet gun ik jou ook!

Na deze expert training heb jij:

 • Een unieke ASMR Hoofdmassage geleerd van begin tot eind, die je kunt toevoegen aan jouw bestaande of nieuwe aanbod. 

 • Beheers je de nieuwe massage skills volledig. Let op: je hoeft geen massage ervaring te hebben om in te kunnen stappen in deze training. 

 • Begrijp jij volledig waarom ASMR Hoofdmassages uniek zijn en zo'n diepe ontspanning als gevolg hebben. 

 • Vertrouwen in de toekomst. Bestaande en nieuwe klanten zullen massaal zin hebben om je nieuwe aanbod te boeken. 

 • Een volle boekingsagenda met genoeg variatie. Je wordt blij als je jouw agenda ziet en hebt zin in de werkdag.  

 • Gratis reclame, want zodra de ASMR Hoofdmassage toegevoegd hebt aan jouw onderneming kom je met je bedrijfsnaam en website op de salonfinder pagina van de Academy!

 • Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Heb je zin in je werkdagen en voel je passie, voldoening en energie stromen.

 • Geleerd hoe je het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept verwerkt in je onderneming. 
In onderstaande podcast sta ik stil bij het verhaal van Eva. Zij raakte geïnspireerd door het unieke concept en expert Nienke Prein. Ze voelde daarna in elke vezel van haar lijf dat dít haar pad ging worden... Meer over de podcast lees je hier.

Kies jouw expert training

Gentle Introduction

In deze expert training leer je hoe je de klant kennis laat maken met het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept! Bij deze sessie zit de klant en wordt op een rustige en zachte wijze de achterkant van het hoofd, de hals en de schouders gemasseerd.

De gebruikte ASMR triggers zijn veel gentle hairplay, heerlijke geurenmisten, een haarspin en zachte geluiden. Sessieduur: 35 minuten.


Preview video Gentle Introduction


Exclusief

De benodigde tools. Denk aan borstels en kammen, een haarspin, etherische oliën, massageolie, een klankschaal en overige salon benodigdheden.  
Investering

€450,-  excl. btw

Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

drukpunten op het voorhoofd, ontspannen vrouw

Pressure Bliss

In deze expert training leer je een unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassage waarbij de focus ligt op drukpunten in het gezicht en rustige strekkingen van de hals- en nekspieren. De klant ligt de volledige sessie op haar rug.
De gebruikte ASMR triggers zijn gentle hairplay, geurenmisten, een ASMR kam, fijne geluiden en zachte make-up kwasten. De klant zakt steeds verder in een diepe ontspanning. Sessieduur: 50 minuten.

Preview video Pressure Bliss


Exclusief

De benodigde tools. Denk aan borstels en kammen, een ASMR kam, zachte make-up kwasten, etherische oliën, massageolie, een Koshi en overige salon benodigdheden.  
Investering

€750,-  excl. btw

Betalen in 4 termijnen is mogelijk.

Facial Harmony

In deze expert training leer je een sessie waarbij de focus ligt op het gezicht, de hals en het decolleté. De klant ligt de volledige sessie op haar rug.

De gebruikte ASMR triggers zijn jaderollers, veel gentle hairplay, gua sha stenen, een haarspin, geurenmisten en fijne geluiden. De klant gaat volledig ontspannen naar huis. Sessieduur 60 minuten.


Preview video Facial HarmonyExclusief

De benodigde tools. Denk aan borstels en kammen, een haarspin, etherische oliën, massageolie, een Koshi, een ASMR kam, jaderollers en Gua Sha stenen en overige salon benodigdheden. 

Investering

€750,-  excl. btw

Betalen in 4 termijnen is mogelijk.

Onderstaande deelnemers gingen je voor
Eigenaresse van een salon en een Academy
Logo
Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa