Nienke Prein, expert in ASMR hoofdmassages

Masterclass ASMR triggers

Een multi inzetbare online training speciaal voor iedereen die alle ins en outs wil leren over ontspannende ASMR Hoofdmassage triggers. Geschikt voor head spa owners, schoonheidsspecialisten, masseuses etc. 

Dit wil ik!
Haarspin als tool tijdens ASMR massage

Salon eigenaresse

Je bent een trotse en gedreven saloneigenaresse. Je bent bijvoorbeeld een head spa owner, schoonheidsspecialiste, huid therapeut of masseuse. Je hebt hard gewerkt aan het opbouwen van een vaste klantenkring, een luxe uitstraling en een professioneel aanbod! En je hebt een duidelijk doel voor ogen! Blijven groeien en door ontwikkelen naar een onvergetelijk aanbod.

Klanten die je aanbod graag willen uitproberen. Omdat het onderscheidend is en precies is wat ze zoeken. Je wilt uniek zijn, nieuwe klanten aantrekken, meer omzet draaien en passie en voldoening voelen tijdens het werken. Maar je weet niet wat je volgende stap wordt waarmee je deze doelen gaat bereiken. Je merkt bijvoorbeeld dat:

 • Je boekingsagenda niet volledig gevuld is en je zit al een aantal jaren vast in hetzelfde aanbod en omzet.
 • Tijd en zin om een jarenlange studie te doen heb je niet maar de drive om op te vallen in de markt is er overduidelijk.
 • Je weet dat er meer in zit en opgeven is geen optie. Je denkt: Hoe kan ik mijn aanbod vernieuwen met de zekerheid op klanten die dit aanbod massaal boeken?
 • Je bent klaar voor een grote verandering in je salon, je verlangt naar het ervaren van meer rust tijdens een werkweek. Vertrouwen in je aanbod en meer passie en voldoening tijdens het werken met je klanten!


En dat is waar ik je mee help. Ik leer je namelijk hoe je jouw klanten ultiem laat ontspannen terwijl je ASMR triggers gebruikt! Waarmee jij als saloneigenaresse opvalt in deze mooie branche en je jouw omzet, klantenbestand en werkplezier direct ziet en voelt groeien.

Perfect voor mij!
Eigenaresse van een salon en een Academy

Ben jij een echte ASMR fan of heb je net geleerd dat ASMR wereldwijd zorgt voor pure ontspanning?

Dan weet je misschien ook al dat ASMR triggers en de tingles die daardoor kunnen ontstaan heel persoonlijk zijn. Tingles zijn een tintelend en rustgevend gevoel door het hele lichaam en niet iedereen is er gevoelig voor.

Wat de een ontspannend vindt is voor een ander niet bijzonder of zelfs irritant. In deze training geen gefluister, likken aan lolly’s of krakend papier 😉.

Wel gegarandeerd ontspannende reacties door heerlijke geurenmisten, gentle hairplay, massage griffels, fijne geluiden en meer! 


 • De Academy is uniek in Nederland
 • ASMR is wereldwijd razend populair
 • Uitgebreide online leeromgeving
 • Online community  

Masterclass ASMR triggers

Deze masterclass leert je alle ins en outs van diverse ontspannende ASMR Hoofdmassage triggers. Eenvoudig te verwerken in je bestaande aanbod in de salon of praktijk! De training is volledig online en bestaat uit 8 uitgebreide modules met verschillende lessen. Toe te voegen in jouw bestaande of nieuwe aanbod. Geschikt voor head spa owners, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, masseuses en meer.


 • Flexibel leren in de online leeromgeving
 • Verschillende leerzame modules
 • Duidelijke video instructies
 • Gerichte oefeningen 
 • Direct toe te passen

  Modules

  Logo

  Module 1: Introductie

  Ontdek wat ASMR precies is en wat de wetenschap zegt over ASMR.

  Module 2: Gentle hairplay

  Ontdek alles over deze zeer favoriete ASMR trigger!

  Module 3: Gua sha stenen en jaderollers

  Leer hoe je gua sha stenen en jade rollers kunt gebruiken tijdens een gezichtsmassage.

  Module 4: Ontspannende geluiden

  Duik in de wereld van een aantal ASMR geluiden en hoe je deze kunt inzetten in jouw behandelingen of sessies.

  Module 5: Geurenmisten

  Ontdek hoe geurenmisten met etherische oliën bijdragen aan diepe ontspanning. 

  Module 6: Kwasten en ASMR kam

  Leer hoe je verschillende kwasten en een ASMR kam kunt gebruiken om fijne ASMR tingles op te wekken. 

  Module 7: Massage griffels en haarspinnen

  Leer hoe je massage griffels en haarspinnen kunt inzetten. Haarspinnen zijn vaak een echte favoriet bij klanten.

  Module 8: Gentle touch

  Zachte en rustige aanrakingen zorgen voor fijne ASMR tingles en diepe ontspanning. Leer hoe je dit kan toepassen en op de juiste manier doseert.

  Portret van Nienke Prein, expert in ASMR hoofdmassages

  Hi, ik ben Nienke

  Expert in ASMR Hoofdmassages.

  In mijn salon in Rheden, vlakbij Arnhem bied ik unieke exclusieve ASMR Hoofdmassages aan. Inmiddels zijn al meer dan 3000 klanten uit heel Nederland enorm dankbaar dat deze vorm van ontspanning eindelijk live ervaren kan worden.

  Ik vind dat ASMR en hoofdmassagetechnieken een gouden combi zijn. Dat de diepe ontspanning hierdoor ongekend is.

  En in de Academy train ik mensen zoals jij om ook een expert te worden! Want exclusief ontspannen door ASMR Hoofdmassages word dé norm! Volkomen normaal, ongekend populair en waanzinnig vervullend om te geven.

  Het ondernemen geeft mij passie en voldoening omdat het zó fijn is om ASMR Hoofdmassages te geven en nieuwe experts te trainen. Met die bijbehorende mooie omzet. Juist door mijzelf te onderscheiden en te richten op een exclusief en uniek aanbod. En die ervaring mét die omzet gun ik jou ook!

  ASMR tingles zorgen voor een tintelend en rustgevend gevoel wat je door je hele lichaam kunt voelen.

  Onderstaande deelnemers gingen je voor
  € 425,-
  € 375,-

  Masterclass ASMR triggers

  Deze online training is voor de salon eigenaresse die ASMR triggers wil gaan toepassen. Eenvoudig toe te voegen aan bestaand aanbod zoals massages en schoonheidsbehandelingen. 


  • Flexibel leren in de online leeromgeving
  • Verschillende leerzame modules
  • Duidelijke video instructies
  • Gerichte oefeningen 
  • Direct toe te passen


  Extra inbegrepen

  Onbeperkt toegang tot de online community waar je andere deelnemers ontmoet, vragen kunt stellen, een kooptips kanaal vindt en nog veel meer!

  Bonus

  Heb je de training doorlopen en heb je de ASMR triggers toegevoegd aan jouw onderneming? Dan maak ik gratis reclame voor je! Je komt met je naam en eigen website op de salonfinder pagina van de Academy!

   
  Exclusief
  De benodigde tools. Denk aan borstels en kammen, een haarspin, etherische oliën, massageolie, een klankschaal en overige salon benodigdheden.  


  Investering

  €375,- excl. btw

  Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

   Eigenaresse van een salon en een Academy
   Logo
   Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa