Nienke Prein, expert in ASMR hoofdmassages

Preview training ASMR Hoofdmassages

In deze training maak je kennis met het unieke en exclusieve ASMR Head Spa concept. Leer wat ASMR precies is en hoe je het kunt toepassen in combinatie met hoofdmassage technieken.

Yes, dit wil ik!
Nienke Prein, expert in ASMR hoofdmassages

Preview training ASMR Hoofdmassages

In deze training maak je kennis met het unieke en exclusieve ASMR Head Spa concept. Leer wat ASMR precies is en hoe je het kunt toepassen in combinatie met hoofdmassage technieken.

Yes, dit wil ik!

100%

Uniek in Nederland

100%

Ontspannen klanten door dit concept

100%

Kans op meer passie & voldoening in je werk

Logo

Ben jij een gedreven saloneigenaresse of ambitieuze starter?

En denk je erover om het concept te gaan toepassen binnen jouw huidige of bestaande concept? Lees dan verder!

In deze online preview training maak je namelijk laagdrempelig kennis met het unieke en exclusieve ASMR Hoofdmassages concept.

 • Leer wat ASMR precies is en hoe je het kunt toepassen in combinatie met hoofdmassage technieken. Rustig en flexibel online leren in je eigen tijd.
 • Leer alles over de ASMR trigger geurenmisten.
 • Mét een online community en verschillende boards zoals 'kooptips'. Zodat je gelijkgestemden treft en bijv. weet welke tools ik gebruik bij het toepassen van de ASMR triggers. 
 • En ik begeleid je in diezelfde community tijdens de 4 maanden dat je deze training kunt volgen.

ASMR zorgt wereldwijd voor diepe pure ontspanning..

Hoe?

ASMR triggers zoals gentle hairplay kunnen zorgen voor een  tintelend en rustgevend gevoel door het hele lichaam. Niet iedereen is er gevoelig voor. Wel staat vast dat ASMR zorgt voor ontspanning, mét of zonder die tingles!

Wat de één ontspannend vindt is voor een ander niet bijzonder of zelfs irritant. Denk aan gefluister, likken aan lolly’s of krakend papier. Dat gebruik ik bijvoorbeeld niet binnen het concept.

Wel ontstaan er gegarandeerd ontspannende reacties door heerlijke geurenmisten, gentle hairplay, rustige en zachte massagetechnieken, massage griffels, fijne geluiden en meer! 

Combineer je ASMR triggers met hoofdmassagetechnieken dat heb je een gouden combi waarbij klanten ultieme diepe ontspanning ervaren. En die gouden combi verspreid ik door heel Nederland!

Ik ga nu starten

"Een ASMR hoofdmassage is ECHT een aanrader! Na jaren kijken op YouTube, heb ik het nu in real  life ervaren. Ben heerlijk ontspannen."

- Sanne Hanzen
Eigenaresse van een salon en een Academy
Logo
Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa

Preview training ASMR Hoofdmassages

Een laagdrempelige online training. Voor iedereen die interesse heeft in het unieke ASMR Head Spa concept. De gouden combi die al duizenden klanten heeft laten ontspannen. Omdat het anders is! Rustig en zacht, zonder 'even doorademen' omdat er spieren of bindweefsel los gekneed moet worden. Maar met ASMR triggers zoals gentle hairplay en pulling, haarspinnen, geuren en zachte geluiden zoals een regenstok.

Ben je er klaar voor?
Zo niet? Dan kun je nu nog terug.

Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij bent klaar voor verandering. Tijd voor actie en je dromen en doelen waarmaken. En dit kan zomaar eens de eerste stap zijn! Je zit precies op de juiste plek.

Na het volgen van de online preview training ASMR Hoofdmassages weet jij concreet wat het unieke en exclusieve concept voor jou en je klanten kunnen betekenen. Ook leer je de ASMR trigger geurenmisten die je direct kunt gaan toepassen.
Deze training is voor een gedreven saloneigenaresse of een ambitieuze starter die:

Enthousiast wordt van het ASMR Hoofdmassages concept. Houd van de combi online leren en live trainen. Zin heeft om nieuwe skills te leren. Uitkijkt naar een groeiende omzet. Direct wil starten.

Inhoud training: 6 modules

Logo

Module 1: Introductie

Leer wat ASMR precies is en waarom het zo populair is. 

Module 2: Meer over ASMR Hoofdmassages

Ontdek hoe een ASMR Hoofdmassage werkt en wat de wetenschap zegt over ASMR.

Module 3: Belangrijke tips voor experts to be

Leer praktische tips om professioneel een ASMR Hoofdmassage te geven. 

Module 4: Aan de slag met een ASMR trigger

Leer alles over geurenmisten en het gebruik ervan.

drukpunten op het voorhoofd, ontspannen vrouw

Module 5: Toepasbaarheid ASMR Hoofdmassages

Ontdek de veelzijdigheid van ASMR Hoofdmassages en hoe je ze kunt toepassen.

Module 6: Afronding

Lees hoe je jouw skills binnen het ASMR Hoofdmassages concept kunt uitbreiden. 

Deze deelnemers gingen je voor
Portret van Nienke Prein, expert in ASMR hoofdmassages

Hi, ik ben Nienke

Expert in ASMR Hoofdmassages.

In mijn salon in Rheden, vlakbij Arnhem bied ik 6 unieke exclusieve ASMR Hoofdmassages aan. Inmiddels zijn al meer dan 3000 klanten uit heel Nederland enorm dankbaar dat deze vorm van ontspanning eindelijk live ervaren kan worden.

Ik vind dat ASMR en hoofdmassagetechnieken een gouden combi zijn. Dat de diepe ontspanning hierdoor ongekend is.

En in de Academy train ik mensen zoals jij om ook een expert te worden! Want exclusief ontspannen door ASMR Hoofdmassages word dé norm! Volkomen normaal, ongekend populair en waanzinnig vervullend om te geven.

Het ondernemen geeft mij passie en voldoening omdat het zó fijn is om ASMR Hoofdmassages te geven en nieuwe experts te trainen. Met die bijbehorende mooie omzet. Juist door mijzelf te onderscheiden en te richten op een exclusief en uniek aanbod. En die ervaring mét die omzet gun ik jou ook!

Het effect van ASMR Hoofdmassages op klanten

60
€ 45,-

Preview training ASMR Hoofdmassages

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor de saloneigenaresse of ambitieuze starter die graag kennis wil maken met het ASMR Hoofdmassages concept.

Ontdek wat ASMR precies is, hoe je het kan toepassen en wat de lichamelijke en mentale effecten zijn. En leer direct een toepasbare ASMR trigger! Ook als voorbereiding op de combi training of de allround expert training is het een top investering om een echte pro te worden. Je kunt elk gewenst moment starten!


 • Flexibel leren in de online leeromgeving
 • Online community met gelijkgestemden
 • Verschillende leerzame modules
 • Duidelijke video instructies
 • Gerichte oefeningen 
 • Direct toe te passen


Investering

€45,- excl. btw

  Video Aspect Ratio: 16:9

  ASMR Hoofdmassages

  Een unieke ontspannende combinatie van ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken