Eigenaresse van een salon en een Academy

Ontdek de multi toepasbaarheid van het ASMR Head Spa concept en til je salon next level met dit exclusieve aanbod!

Het webinar duurt ongeveer 5 kwartier en gaat zo ontzettend waardevol worden. Het concept is uniek in Nederland en ik zie oneindig veel mogelijkheden voor je.


Die houd ik niet voor mijzelf, zoals mijn omgeving vaak adviseert. Want "je hebt goud in handen". En dat klopt, maar de voldoening en passie die ik voel door dit concept met bijbehorende omzet gun ik alle hardwerkende vrouwen in deze branche!

Dit webinar is voor jou als je een gedreven saloneigenaresse bent of een ambitieuze starter die haar salon next level wil tillen. Die willen opvallen in de beauty en wellness branche!

Blijven groeien en ontwikkelen naar een onvergetelijk aanbod. Klanten die je behandelingen maar wat graag willen uitproberen. Omdat het onderscheidend is en precies is wat ze zoeken.

Tijd voor een webinar waarin ik in ga op de multi toepasbaarheid van ASMR Hoofdmassages en hoe je hiermee jouw salon next level tilt!

Neem ik je mee in mijn reis als expert in ASMR Hoofdmassages. Deel ik mijn omzet groei en hoe ik dit heb behaald met mijn zelf ontwikkelde concept. Uniek en exclusief in Nederland. Vertel ik hoe dankbaar klanten zijn door deze unieke combi die zorg voor ongekende diepe ontspanning. Waardoor klanten blijven terug komen.

En dat gun ik jou ook! Ben je erbij?

Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa

Gratis webinar

Schrijf je hier in!

Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa

Gratis webinar

Schrijf je hier in!

Na dit webinar weet jij..

  • Wat het concept precies inhoud. En nee binnen dit concept staat ASMR niet voor rollenspellen, fluisteren naast het oor van je klant of eetgeluiden maken. Het is puur gericht op diepe ontspanning behalen. 

  • Waarom deze gouden combi van ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken zo razend populair is. De salon is nu dik drie jaar open en zit elke dag vol! Mensen komen uit heel Nederland om een uniek sessie te ontvangen. Er is zwaar behoefte aan meer collega's. 

  • Welke type ondernemers je moet zijn om dit concept te integreren in jouw bestaande of nog te ontwikkelen aanbod. Tipje van de sluiter? Je hoeft GEEN massage ervaring te hebben om aan de slag te gaan. Ik had 0,0 ervaring en ontwikkelde het concept en maakte het eigen.

  • Welke trainingen de Academy heeft voor jou en welke op dit moment het beste past bij waar je staat met jouw onderneming in de beauty en wellnessbranche.

  • Wat jou volgende stap wordt. Want werken vanuit dat gevoel van passie, voldoening en met energie willen we toch allemaal?


Ik ben niet van een webinar waarin ik een uur lang een salespraatje houd. Wat je ontvangt is dus echt een uur aan concrete waarde en informatie. De waarde van deze webinar is enorm en het concept is uniek in Nederland. De mogelijkheden met het concept zijn oneindig, zorg er dus voor dat je er live bij bent! Bereid je voor op een interactief webinar en let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang met jezelf inschrijven.

Deze webinar kijkers gingen je voor..

Wat een fijn webinar!
Niet alleen duidelijk en helder maar ook fijn dat er ruimte was voor polls en dat er chat interactie was. Ik was er al en nu nóg meer van overtuigd dat ik bij jouw de training ga volgen.
- Patricia

Heel waardevol!

Ik wist niet dat ik nog enthousiaster kon worden over het concept. Dit wordt mijn pad, ik voel het aan alles! Wat een waardevol webinar!
- Sanne

Wat een fijne energie!

Heel veel dank voor het webinar van afgelopen dinsdag avond. Mooie nieuwe inzichten opgedaan. Je bruisende energie over het concept is aanstekelijk!
- Femke

SCHRIJF JE HIER IN EN BEN VERZEKERD VAN JE PLEK!

Het effect van ASMR Hoofdmassages op klanten


Eigenaresse van een salon en een Academy
Logo
Vrouw ontspant tijdens een sessies van de ASMR Head Spa

ZORG DAT JE ERBIJ BENT!

Portret van Nienke Prein, expert in ASMR hoofdmassages

Hi, ik ben Nienke

Expert in ASMR Hoofdmassages.

In mijn salon in Rheden, vlakbij Arnhem bied ik unieke exclusieve ASMR Hoofdmassages aan. Inmiddels zijn al meer dan 3000 klanten uit heel Nederland enorm dankbaar dat deze vorm van ontspanning eindelijk live ervaren kan worden.

Ik vind dat ASMR en hoofdmassagetechnieken een gouden combi zijn. Dat de diepe ontspanning hierdoor ongekend is.

En in de Academy train ik mensen zoals jij om ook een expert te worden! Want exclusief ontspannen door ASMR Hoofdmassages word dé norm! Volkomen normaal, ongekend populair en waanzinnig vervullend om te geven.

Het ondernemen geeft mij passie en voldoening omdat het zó fijn is om ASMR Hoofdmassages te geven en nieuwe experts te trainen. Met die bijbehorende mooie omzet. Juist door mijzelf te onderscheiden en te richten op een exclusief en uniek aanbod. En die ervaring mét die omzet gun ik jou ook!

Inschrijven doe je hier